Spring naar de inhoud

Totaaloplossingen

Een aanspreekpunt voor alle totaalprojecten

EnergieQ ‘Quality Energy Solutions’ is niet zomaar een installatiebedrijf. Het is een onderneming die inspeelt op een snel evoluerende wereld door de stiel van elektricien te combineren met de specialisaties van een HVAC-installateur. Een verwarmingsinstallateur kan vandaag niet meer zonder een degelijke achtergrond in elektromechanica, een elektricien moet tegenwoordig ook steeds meer kennen van de verschillende HVAC- technieken. De digitalisering heeft de installatiewereld veranderd. EnergieQ volgt die snel veranderende wereld en speelt in op de nieuwste ontwikkelingen binnen de elektro- en HVAC-markt.

Wil je een beroep doen op één installatiebedrijf voor alle technieken? Genieten van de voordelen van één aanspreekpunt die de verantwoordelijkheid neemt over elke installatie in jouw project? Dat kan. EnergieQ heeft alle certificaten op zak om jouw opdracht tot een goed einde te brengen. Verwarming, klimatisatie, waterbehandeling nodig of op zoek naar een elektricien voor je woning, project of industrie?

Oplossingen op maat

Sommige situaties vragen een uitgebreide analyse en/of vooronderzoek. Omdat we als installatiebedrijf van groene oplossingen er alles aan doen om de meest rendabele en duurzame installaties te plaatsen, vinden we het vanzelfsprekend dat we, voor we een antwoord formuleren op je vraag, eerst even kijken naar de staat van je bestaande installatie of met jouw in overleg gaan. EnergieQ biedt deze dienst trouwens gratis aan. Laat de situatie het bijvoorbeeld niet toe om bepaalde nieuwe technieken te implementeren of te koppelen, dan kijken we of we eenzelfde resultaat kunnen behalen met behulp van slimme sturingen.

Contact

Contacteer ons

Tweelindenstraat 9
8810 Lichtervelde
0474 05 75 11
info@energieq.be

Offerte aanvragen

Cookies.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te optimaliseren. Meer info