Spring naar de inhoud
Onderhoud en installatie van duurzame verwarmingsoplossingen

Duurzame verwarming

Duurzame verwarming in nieuwbouw of renovatieprojecten

EnergieQ trekt voluit de kaart van de hernieuwbare energie en duurzame verwarming. Gezien de rol van fossiele brandstoffen in de energietransitie steeds kleiner wordt, heeft het installatiebedrijf zich jaren geleden al gespecialiseerd in de installatie van warmtepompen. Gas is nog de onbetwiste nummer één, zeker in bestaande woningen en bij kleine renovaties. Daarom blijft EnergieQ ook performante gasketels installeren en onderhouden tot er een algemeen en definitief verbod komt.

"De overschakeling van een gasketel naar een warmtepomp is vlekkeloos verlopen. Daarenboven zijn mijn energiefacturen nu een pak lager dan toen we nog verwarmden op gas"

Sandy Verscheure

Soorten warmtepompen

Warmtepompen zijn niet meer ‘nieuw’. Ze bestaan al een tijdje en er is een oplossing voor vrijwel elke situatie. EnergieQ plaatst zowat elk type warmtepomp: van geothermische warmtepompen tot hogetemperatuurwarmtepompen, lucht-waterwarmtepompen, lucht-luchtwarmtepompen, warmtepompboilers en hybride warmtepompen. Door onze expertise en begeleiding kunnen wij jouw installatie perfect dimensioneren. Zo zorgen wij ervoor dat jouw duurzame verwarmingsoplossing het best mogelijke rendement haalt. Op zoek naar een ecologische oplossing? Vraag advies.

 

 

Vraag advies
Warmtepompen zijn de toekomst

Installatie en onderhoud van de nieuwste gasketels

Gasketels blijven nog een tijdje de plak zwaaien, zeker in oudere en te renoveren woningen. Ze zijn ook nog altijd een goede keuze voor wie efficiënt wil verwarmen, zonder te moeten investeren in een duurdere technologie zoals een warmtepomp. Wil je een condenserende gasketel in huis of een hybride-installatie gekoppeld met een hoogrendementsketel? EnergieQ berekent, installeert en voorziet in het periodieke onderhoud.

Vraag advies
Onderhoud en afregeling hoogrendementsketel

Elektrische verwarming

Naast warmtepompen installeert EnergieQ ook andere soorten elektrische verwarming zoals infraroodverwarming. Als elektricien kunnen wij ook advies bieden in het geval er meer voorzieningen moeten getroffen worden of als er aanpassingen aan de meterkast dienen te gebeuren. Ook voor de uitbreiding van de bestaande installatie kun je rekenen op EnergieQ. Wil jij de voordelen ervaren van stralingswarmte? Vraag ons om meer informatie.

Vraag advies
Infraroodverwarming

Aardgasinstallateur en plaatser van warmtepompen

EnergieQ is een ervaren elektricien, warmtepomp- en verwarmingsinstallateur. Het installatiebedrijf heeft het certificaat ‘Renewable Energy Systems’ van RESCert op zak en beschikt over allerlei andere kwaliteitslabels. Deze certificaten garanderen je 100% zekerheid op de kwaliteit van je installatie.

Contact

Offerte aanvragen

Cookies.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te optimaliseren. Meer info