Spring naar de inhoud
Klassieke en innovatieve verwarming voor particulieren

Particulier

EnergieQ voor jouw nieuwbouw of renovatie

Als aanbieder van zo goed als alle energietechnieken is EnergieQ jouw aanspreekpunt voor elke vraag over zonne-energie, energieopslag, verwarming, laadpalen, waterbehandeling en elektriciteitswerken. Één installateur, één aanspreekpunt. EnergieQ neemt de verantwoordelijkheid over alle technische installaties in jouw droomwoning of doorgedreven renovatieproject.

Verwarming

Van warmtepompen tot hoogrendementsketels gas

Groene warmte: daar draait het om bij EnergieQ. Als specialist in duurzame verwarming zet het Lichterveldse installatiebedrijf zwaar in op het correct installeren van alle types warmtepompen en of het koppelen van deze systemen met zonnepanelen en andere technieken. Wil je liever een gascondensatieketel of een hybride verwarmingssysteem, dan kan je eveneens een beroep doen op onze diensten. Ontdek meer over onze verwarmingsoplossingen, service en onderhoud.

Duurzame verwarming

Zonne-energie

Van zonnepanelen tot zonneboilers

Een omvormer plaatsen, het correct berekenen van het aantal vierkante meters dat je nodig hebt om jouw nieuwe zonnepanelen je energievraag maximaal te laten dekken of sanitair warm water aanmaken met behulp van de zon: EnergieQ staat in voor de berekening, de plaatsing en het onderhoud van pv-panelen, omvormers en thermische zonnepanelen in combinatie met een zonneboiler. We houden hierbij telkens rekening met de belangrijkste aandachtspunten. Meer weten?

Zonne-energie
Pv-panelen
Omvormers
Thermische zonnepanelen

Ventilatie voor een gezonde binnenlucht

Performante ventilatiesystemen voor thuis

In nieuwbouw en bij ingrijpende renovaties is ventilatie verplicht. Op zoek naar een ventilatiesysteem dat je huis van verse lucht voorziet? Bij EnergieQ zetten we in op een gezonde luchtkwaliteit voor je woning of te renoveren pand. We werken daarbij uitsluitend met de meest vooruitstrevende ventilatiesystemen C en D en installeren alles van luchtkanalen tot de ventilatieunit zelf.

Ventilatie

Energieopslag in thuisbatterijen

Maximaal profiteren van energieproductie

Wil je minder afhankelijk zijn van de schommelingen van de energieprijzen? Misschien is een thuisbatterij of thuisaccu iets voor jou. In combinatie met zonnepanelen kan een thuisbatterij je helpen je energiefactuur een serieus stuk te doen dalen. EnergieQ zorgt voor een correcte dimensionering en verhoogt zo het rendement van je zonnepanelen. Profiteer optimaal door je zonne-energie op te slaan in een thuisbatterij voor later gebruik. Wil je graag extra toelichting bij de meerwaarde van een thuisbatterij?

Energieopslag

Laadpalen elektrische wagen

Auto opladen bij je thuis

Elektrisch rijden wordt de toekomst. Wil je je voorbereiden op de aankoop van een elektrische wagen of laad je je elektrische auto nu enkel op met de laadpaal van het bedrijf waarvoor je werkt of via openbare laadpalen? Voorzie in een laadinfrastructuur aan je woning, zodat je altijd zeker bent van een volledig opgeladen voertuig. EnergieQ zorgt ervoor dat de installatie piekfijn in orde is en dat er – in combinatie met zonnepanelen – geen enkele kilowattuur verloren gaat.

Laadpalen elektrische voertuigen
Laadpaal voor thuisgebruik

Waterbehandeling

Waterrecuperatie en -zuivering

Een waterzuiveringssysteem in je woning of een waterverzachter die komaf maakt met kalkaanslag? EnergieQ plaatst waterontharders, drinkwatersystemen en toestellen die grijs water afvoeren naar een opvangtank, waar het vervolgens wordt gerecycleerd zodat het water opnieuw bruikbaar wordt voor andere toepassingen. Ook voor regenwaterrecuperatie kan je bij ons terecht. Meer weten over waterbehandeling?

Waterbehandeling
Waterbehandeling

Elektriciteitswerken

Van verlichting tot intelligente domoticasystemen

Je elektrische circuits laten nakijken of op zoek naar een installateur die je volledige woning bekabelt en/of automatiseert met behulp van domotica? EnergieQ staat in voor alle elektriciteitswerken: van verlichting en het afmonteren van stopcontacten tot het installeren van toegangscontrolesystemen, laadpalen en andere systemen.

Elektriciteitswerken

Airconditioning

Koelen tijdens warme zomerdagen

Een airconditioning is de perfecte oplossing voor woningen die in volle zomer dreigen te oververhitten. EnergieQ berekent, ontwerpt en plaatst performante en energiezuinige airconditioningsystemen. Je hebt daarbij de keuze uit verschillende oplossingen. Wil je met je warmtepomp koelen, dan kan dat ook. Vraag vandaag nog advies.

Airconditioning
EnergieQ plaatst de meest courante aircosystemen

Wil je verwarmen met een warmtepomp of heb je dringend nood aan een onderhoud van je gasketel- of je warmtepompinstallatie? EnergieQ voorziet in een oplossing op maat van de klant. We kiezen altijd voor A-merken, zodat jij zeker bent van een hoogstaande kwaliteit en bedrijfszekerheid.

Contact

Contact

Tweelindenstraat 9
8810 Lichtervelde
0474 05 75 11
info@energieq.be

Offerte aanvragen

Cookies.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te optimaliseren. Meer info