Spring naar de inhoud
Elektrische installaties voor projectbouw

Elektrische installatie projectmarkt

EnergieQ zorgt voor de algemene elektriciteit in jouw project

Een elektrisch circuit en een overzichtelijke verdeelkast zijn de basis voor een goed werkende elektrische installatie. Zeker bij grotere projecten zijn de elektrische plannen essentieel om alles wat elektriciteit vraagt van voldoende stroom te kunnen voorzien. Je zonnepanelen, warmtepomp, airconditioning, huishoudapparatuur, laadpalen en verlichting vragen veel van je stroomvoorziening. Daarom gaat EnergieQ eerst in overleg met de bouwpromotor of de architect, alvorens een oplossing uit te tekenen. Belangrijk om weten is dat EnergieQ gespecialiseerd is in slimme sturingen. Dat betekent dat we streven naar het hoogst mogelijk comfort, voor een zo laag mogelijke energiefactuur.

"“EnergieQ is een full service partner voor alles wat elektrische installaties betreft”"

Frederik Roelens

Soorten elektriciteitswerken in de projectmarkt

Elektrische installaties ontwerpen en plaatsen is een van de kernactiviteiten van EnergieQ. Dat betekent dat je kunt rekenen op een one stop shop, zowel voor verwarming dat aangedreven wordt door elektriciteit als voor de installatie van een datanetwerk, ledverlichting, bekabeling, toegangscontrolesystemen, camerabewaking en domoticasystemen. Bij elke installatie staat veiligheid voorop en doen we er alles aan om zoveel mogelijk technieken met elkaar te laten communiceren. Hiermee onderscheiden we ons van onze concullega’s, want zowel de installatie als het laten samenwerken van verschillende technologieën doen we zelf. We hoeven hiervoor geen beroep te doen op een andere partner of partij. Één installatiebedrijf, één aanspreekpunt.

Contact
Installatie nieuwe server
Camerabewaking voor jouw project
Toegangscontrole en biometrie

Professionele elektriciens

EnergieQ werkt met ervaren elektriciens. Dat betekent dat het installatiebedrijf werkt volgens de strengste vereisten van het AREI.

Contact

Offerte aanvragen

Cookies.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te optimaliseren. Meer info