Spring naar de inhoud
Ventilatie met warmterecuperatie

Ventilatie projecten

Elk project profiteert van een gezonde en schone binnenlucht

De coronapandemie heeft ons met zijn allen doen inzien hoe belangrijk een goed geventileerde en verluchte ruimte is. Een doordacht ventilatiesysteem is dan ook geen overbodige luxe in de projectmarkt. In scholen zorgt voldoende ventilatie voor een betere leeromgeving voor de studenten, in zorginstellingen genieten de bewoners van een gezondere en verse binnenlucht. EnergieQ plaatst energiezuinige ventilatiesystemen in elk project.

Soorten ventilatiesystemen voor projecten

Om de opstapeling van CO2 geen kans te geven, plaatsen wij de meest performante ventilatiesystemen. We geven de voorkeur aan mechanische ventilatiesystemen C en D. De grootte van het project bepaalt of we kiezen voor een centraal ventilatiesysteem of een decentraal ventilatiesysteem. Ongeacht het systeem, kiest EnergieQ altijd voor een duurzame oplossing. Dat betekent dat alles begint bij een uitgebreid vooronderzoek en een analyse van de situatie alvorens we kanalentracés uittekenen en een ventilatie-unit voorstellen. We bekijken ook telkens of warmterecuperatie kan toegepast worden.

Contact
Ventilatiekanalen en -bochten
Ventilatiekanalen
Mechanische ventilatie

Plaatser van ventilatiesystemen

Als ervaren installateur van ventilatiesystemen staat EnergieQ garant voor een correct berekend systeem en een feilloze plaatsing van alle technieken en componenten.

Contact

Offerte aanvragen

Cookies.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te optimaliseren. Meer info