Spring naar de inhoud
Laadinfrastructuur

Laadinfrastructuur voor bedrijven

Laadpaleninfrastructuur voor bedrijventerreinen en parkeerplaatsen

Elektrische wagens zijn niet langer de vreemde eend in de bijt. Als de fleet van je bedrijf nu al nog niet volledig bestaat uit elektrische voertuigen of op zijn minst hybride wagens, dan zal dat wel het geval zijn in de zeer nabije toekomst. Wil je je voorbereiden op de elektrificatie van je wagenpark en zorgen dat jij en je werknemers de wagen kunnen opladen bij het bedrijf zelf? Voorzie vandaag nog in een laadinfrastructuur of laat EnergieQ je parkeerterrein uitrusten met voldoende laadstations. Vraag ons om advies of begeleiding bij het koppelen van laadpalen aan je bestaande zonnepanelen.

Laadpalen op maat van de energievraag

Kantoren, tankstations, retail en horeca, parkeerbeheer of wagenparken: elke situatie vraagt een ander energievoorziening. Als je bereid bent om je (slimme) laadpalen ook publiekelijk toegankelijk te maken, weet dan dat je kunt genieten van een verhoogde kostenaftrek voor ondernemingen. EnergieQ installeert elk type laadpaal en voorziet eveneens in de correcte aansluitingen en laadkabels. Is een ‘tragere’ AC-lader voldoende, kies je liever voor een DC-snellader of wil je precies achterhalen wat je lader opbrengt, hoeveel er geladen wordt en hoe snel de lader een auto oplaadt? Als laatstgenoemde je voorkeur geniet, informeer dan naar onze slimme laadpalen.

Contact
Laadpalen voor elektrische voertuigen

Elektricien en installateur van laadpalen

EnergieQ is een elektrotechnisch bedrijf. Dat betekent dat het installatiebedrijf werkt volgens de strengste vereisten van het AREI.

Contact

Offerte aanvragen

Cookies.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te optimaliseren. Meer info