Spring naar de inhoud
Batterijen voor energieopslag

Energieopslag projectmarkt

Batterijopslag voor de projectmarkt

Als je zonnepanelen voorziet voor je project, dan is het geen slecht idee om een energieopslagsysteem te overwegen. Je bespaart niet enkel op je energieverbruik, je maakt je project ook voor een stuk onafhankelijk van het net. De energie die je opwekt wordt ook een pak efficiënter ingezet en je zorgt voor bedrijfszekerheid in het geval van een elektriciteitspanne. Er zijn al tal van verschillende soorten batterijen die zich al lange tijd bewezen hebben en waarvan we weten dat ze betrouwbaar zijn, ook voor toepassingen in de projectmarkt. Een accu kan trouwens ook gewoon zonder zonnepanelen opgeladen worden, met elektriciteit afkomstig van het net. Weten waarom EnergieQ de perfecte partners is voor jouw duurzaam project?

Soorten batterijen voor projecten

De technologieën voor energieopslag in de projectmarkt zijn dezelfde als die die gebruikt worden in de particuliere markt. EnergieQ plaatst zowel zoutwaterbatterijen als de meer gekende lithium-ionbatterijen. Om ervoor te zorgen dat alles correct op elkaar wordt afgestemd, gaan we samen met jou in overleg om te zien welke de beste oplossing is voor jouw project. Ofwel kiezen we voor een individuele batterij per appartement of we opteren voor een groter opslagsysteem dat alle opgewekte energie kan stockeren. Omdat er geen pasklaar antwoord is, kiest EnergieQ voor een uitgebreide studieronde om vervolgens een installatie te ontwerpen die volledig voldoet aan jouw verwachtingen. EnergieQ berekent de opslagcapaciteit, koppelt de zonnepanelen met de batterij naar keuze en werkt de volledige installatie af. Ben je op zoek naar een batterijsysteem voor je horecazaak, een ziekenhuis, kantoorgebouw of je nieuwe appartementencomplex?

Contact

Ervaren plaatser van batterijsystemen

EnergieQ werkt volgens de strengste vereisten voor het plaatsen van (thuis)batterijen. Het ervaren elektrotechnisch bedrijf kan met verschillende technologieën overweg.

Contact

Offerte aanvragen

Cookies.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te optimaliseren. Meer info