Spring naar de inhoud

Koeling projecten

Een goede klimaatregeling is een meerwaarde voor je klant of bewoner

Hittegolven zijn geen uitzondering meer, ook niet in ons land. Er duiken er steeds meer op, ze duren langer en er worden vrijwel altijd warmterecords gebroken. Mensen gaan tijdens de warmste dagen van het jaar op zoek naar verkoeling of willen kunnen werken, winkelen of dineren in een koele/frisse ruimte. Met de juiste systemen kan je zowel koelen in de zomer als het aangenaam warm maken tijdens koude winters.
EnergieQ berekent, ontwerpt en installeert de meest courante airco- en koelsystemen.

Soorten klimatisatie voor projecten

EnergieQ plaatst alle gangbare airconditioningsystemen en doet dat met kennis van zaken. We plaatsen monoblock airco’s die opereren zonder een buitenunit, maar geven de voorkeur aan split-systemen waar meerdere binnenunits op aangesloten kunnen worden. We werken altijd met A-merken zodat je steeds zeker bent van de energievriendelijkste oplossing. Wil je een luchtgordijn om de temperatuur in je winkel of gebouw constant te houden? We voorzien in watergevoede systemen of elektrische luchtgordijnen op maat van je project.

Contact
Air,Conditioner,Hanging,Ceiling,In,Cafe.
Empty room and interior.

Plaatser van koeltechnische installaties

Als ervaren installateur van aircoystemen en andere koeloplossingen staat EnergieQ garant voor een correct berekend systeem en een feilloze plaatsing van alle technieken en componenten.

Contact

Offerte aanvragen

Cookies.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te optimaliseren. Meer info