Spring naar de inhoud
Aircosysteem (split-unit)

Koeling voor particulieren

Airconditioning voor woning- en appartementsbouw

Woningen worden steeds dichter gebouwd, waardoor de warmte in de zomer moeilijker kan ontsnappen. Met een airconditioning op maat zorg je dat het in je woning, ook tijdens de heetste zomerdagen, aangenaam vertoeven is. EnergieQ zorgt voor een performant koelsysteem en staat garant voor een energievriendelijke oplossing voor jouw koudevraag.

"De zomers worden steeds warmer. Na een aantal jaar puffen en zweten hebben we dan toch gekozen voor een aircosysteem, geplaatst door de ervaren installateurs van EnergieQ"

Hilde Cuvelier

Soorten aircosystemen

Hekel je de te hete zomernachten en heb je soms het gevoel dat je woning tijdens de zomer meer aanvoelt als een sauna? Met een aircosysteem van EnergieQ geniet je ook tijdens de warmste zomerdagen van een koele en frisse woning. Wij opteren in de meeste gevallen voor een split-systeem. Maar EnergieQ kan uiteraard ook overweg met monoblock aircosystemen, indien de situatie dat vereist. Wist je trouwens dat je met een lucht-luchtwaterwarmtepomp zowel kunt koelen als verwarmen? Vraag advies aan een erkend koeltechnisch bedrijf.

Vraag advies
Airco
Onderhoud en installatie airconditioning
Airco in woonkamer

Erkend plaatser van aircosystemen

EnergieQ is een gecertificeerd installateur van airconditioningsystemen. Met het RESCert-certificaat ben je zeker dat jouw installatie geplaatst wordt volgens de regels. Kies voor een betrouwbare partner voor een bedrijfszekere installatie, kies voor EnergieQ.

Contact

Offerte aanvragen

Cookies.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te optimaliseren. Meer info