Spring naar de inhoud
Laadpaleninfrastructuur voor projecten

Laadinfrastructuur voor projecten

Laat je klanten, medewerkers of bewoners hun elektrische auto opladen

Steeds meer appartementencomplexen voorzien een laadinsfrastructuur, maar ook op openbare plaatsen en bij andere projecten zoals horecazaken, warenhuizen en parkeerplaatsen zie je steeds vaker een laadpunt of meerdere laadpalen opduiken. Het is niet alleen een extra service die je je klanten en/of werknemers kunt aanbieden, het kan eveneens een bron van inkomsten zijn en het levert je – voorlopig toch nog – een aantal fiscale voordelen op. EnergieQ is als erkend elektricien van hernieuwbare technieken perfect geplaatst om jouw project van een of meerdere laadpalen te voorzien en deze te koppelen met je zonnepanelen. Wil je de infrastructuur voorzien, zonder al effectief laadpalen te plaatsen, dat kan ook.

"Een laadstation is een absolute meerwaarde voor mijn klanten. Terwijl ze eten kunnen ze genieten van een goedkope oplaadbeurt"

Fernand Vandecasteele

Soorten laadpalen voor jouw project

Om je klanten/werknemers/bewoners snel te kunnen bedienen en om de oplaadtijd van elektrische auto’s te beperken, raden wij DC-laders aan. In tegenstelling tot AC-laders werken deze een pak sneller. Waar een AC-lader meerdere uren nodig heeft om een elektrische wagen volledig op te laden – afhankelijk van het type wagen -, doet een DC-lader dat vaak in minder dan een uur. Wij installeren beide types, afhankelijk van de vraag naar elektriciteit van je klanten of personeel. EnergieQ bedenkt, ontwerpt en plaatst een laadinfrastructuur op maat. Meer weten over elektrisch laden of laadpalen voor jouw project?

Contact
Snellader
Laadinfrastructuur in combinatie met zonnepanelen
Openbare laadinfrastructuur

Installateur van oplossingen voor de projectmarkt

EnergieQ zet in op duurzame energieoplossingen. Wil je laadpalen voor jouw project? Reken dan op de expertise van EnergieQ.

Contact

Offerte aanvragen

Cookies.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te optimaliseren. Meer info