Spring naar de inhoud
Laadpalen voor particulieren

Laadinfrastructuur voor thuis

Tank je eigen elektriciteit

De energie die je opwekt meteen gebruiken om je elektrische wagen op te laden: het kan! De laadpaleninfrastructuur langs Vlaamse wegen laat nog veel te wensen over. Wil je zeker zijn dat je van punt a naar punt b geraakt – en het liefst ook terug –, dan is een eigen laadpaal eigenlijk een must. Een oplaadstation bij je thuis is niet alleen handig, in combinatie met zonnepanelen is het gewoon ook een goede en slimme investering. EnergieQ is de meest geschikte partner om jouw laadpaal correct te dimensioneren, te combineren met je zonnepanelen en te installeren.

"Met een laadstation thuis ben ik zeker van mijn stuk. Als ik moet rekenen op openbare laadinfrastructuur, dan loop ik het risico van lang te moeten wachten of mijn wagen niet op tijd opgeladen te krijgen"

Mike Desendre

Soorten laadpalen

Welke laadpaal je ook kiest, door een samenwerking met EnergieQ ben je altijd zeker van de kwaliteit van je installatie. Wij plaatsen niet enkel thuisladers, we hebben ook heel wat ervaring met het installeren van publieke laadstations of laadpalen bij bedrijven. Is tijd geen obstakel, dan kan je makkelijk voor een AC-laadpaal opteren. Wil je toch liever een snellader in huis, dan raden wij een DC-lader aan.

Vraag advies
Laadpaal voor thuisgebruik

Professionele installatie van laadpalen

EnergieQ installeert een laadpaal bij je thuis. Daarbij wordt rekening gehouden met de aanwezigheid van zonnepanelen en de ‘sterkte’ van je circuit.

Contact

Offerte aanvragen

Cookies.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te optimaliseren. Meer info