Spring naar de inhoud
Technische ruimte met verwarmingsinstallatie

Verwarming projectmarkt

Voor elk project een duurzame en energievriendelijke verwarmingsinstallatie

Hernieuwbare energie is de sleutel tot een groenere toekomst voor de volgende generaties. Daarom stelt EnergieQ alles in het werk om de meest milieuvriendelijke oplossingen voor jouw project te bedenken. We doen dat uiteraard in nauw overleg met de bouwpartner of architect, want we zijn ervan overtuigd dat een goede oplossing situatieafhankelijk is. Of je nu op zoek bent naar energieneutrale verwarming voor je nieuw appartementsgebouw of je wil een totaaloplosser die je sleutel-op-de-deurwoningen voorziet van warmtepompen, EnergieQ treedt op als installateur, maar ook als advies- en studiebureau. We werken met één aanspreekpunt, zodat onze partners kunnen genieten van een rechtstreeks contact en een snelle en efficiënte opvolging.

"EnergieQ houdt zich steeds aan de planning, zodat er geen vertraging optreedt bij de bouwwerkzaamheden"

Sander Debeerst

Soorten projectverwarming

De rol van gas en andere fossiele brandstoffen is zo goed als uitgespeeld in nieuwbouwwoningen. Maar zolang er nog op gas verwarmd wordt, kan EnergieQ voor jou een rol van betekenis spelen. De ervaren verwarmingsinstallateurs van EnergieQ kunnen jouw project nog steeds voorzien van duurzame hoogrendementsketels, een hybride-installatie of condenserende gaswandketels. Ook voor het onderhoud ervan kan je rekenen op de expertise van het installatiebedrijf. Kies je toch resoluut voor warmtepompen of andere duurzame verwarmingsoplossingen? Kies dan voor de ervaring en knowhow van EnergieQ. Wij berekenen, dimensioneren en plaatsen elk type warmtepomp: van geothermische installaties tot lucht-water, lucht-lucht en andere systemen.

 

 

Contact
Technische ruimte projectverwarming
Geothermische warmtepompen

Aardgasinstallateur en plaatser van warmtepompen

EnergieQ is gespecialiseerd in HVAC-installaties. Dat betekent dat het installatiebedrijf werkt volgens de strengste vereisten voor het plaatsen van aardgasinstallaties. Daarnaast is EnergieQ ook een RESCert-installateur. Dat maakt dat je kan rekenen op een installatie die niet alleen rendabel is, maar ook veilig, duurzaam en bedrijfszeker.

Contact

Offerte aanvragen

Cookies.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te optimaliseren. Meer info