Spring naar de inhoud
Pv-panelen

Zonne-energie voor particulieren

Zonnepanelen voor productie van elektriciteit en/of warm water

Je geld steken in zonnepanelen is een van de beste investeringen die je kunt doen. De rendementen zijn goed, de technologie staat al langer dan vandaag op punt en de prijzen zijn zeer betaalbaar, zeker voor hetgeen je in de plaats krijgt. Van het moment dat jouw zonnepanelen zijn geïnstalleerd en aangesloten, beginnen ze op te brengen. EnergieQ is een betrouwbare partner en heeft jarenlang ervaring met het plaatsen van allerhande zonne-energiesystemen.

"Onze zonnepaneleninstallatie is perfect afgestemd op ons jaarlijkse stroomverbruik"

Kevin Decaestecker

Soorten zonnepanelen

Of het nu warm water is dat je wil aanmaken of je wil elektriciteit produceren: voor elke vraag is er een gepast antwoord. EnergieQ installeert fotovoltaïsche zonnepanelen of pv-zonnepanelen en/of thermische zonnepanelen in combinatie met een zonneboiler volgens de eisen die RESCert oplegt. Zo ben je niet enkel zeker van de kwaliteit, je krijgt ook een garantie op een perfecte dimensionering. We zorgen voor een juiste oriëntering, de juiste hellingsgraad en houden rekening met alle andere aandachtspunten die helpen om jouw installatie zo rendabel mogelijk te maken. Wil je zonnepanelen die aansluiten op de stijl van je woning of een raming van het aantal zonnepanelen dat nodig is voor het dekken van jouw energieverbruik?

Vraag advies
Pv-panelen
Thermische zonnepanelen
Perfect oriëntatie van zonnepanelen

Erkend plaatser van zonnepanelen

EnergieQ is een gecertificeerd installateur van zonnepanelen. Met het RESCert-certificaat ben je zeker dat jouw installatie geplaatst wordt volgens de regels. Kies voor een betrouwbare partner, kies voor een bedrijfszekere installatie, kies voor EnergieQ.

Contact

Offerte aanvragen

Cookies.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te optimaliseren. Meer info