Spring naar de inhoud
Industriële koeling

Industriële koeltechnische installaties

Plaatsen van koeltechnische installaties vraagt nodige expertise

Het is een vak apart dat enkel door erkende frigoristen mag uitgevoerd worden. Op industrieel niveau worden nog hogere eisen gesteld, dat weten we dankzij onze ervaringen in zowel de algehele industrie als in de agrosector. EnergieQ gaat altijd op zoek naar de duurzaamste oplossing voor klimaatbeheersing, dus ook waar koeling vereist is. We weten uit ervaring dat een standaardoplossing vaak niet toereikend genoeg is, daarom kiezen we voor elk project een installatie op maat. Wij fungeren ook als advies- en studiebureau, zodat elke industriële koeling perfect gedimensioneerd wordt en er telkens gezocht wordt naar de meest duurzame oplossing.

Soorten industriële koeltechnische installaties

De term industriële koeltechnieken omvat meer dan enkel een airco-installatie. EnergieQ ontwerpt en installeert chillers of koudwatermachines, adiabatische koeling en warmtepompen die naast verwarmen ook gewoon kunnen koelen. Kies voor watergekoelde of luchtgekoelde systemen, afhankelijk van de koelcapaciteit die je voor ogen hebt. Voor kantooromgevingen kan je ons inschakelen voor de installatie van allerhande aircosystemen. Wij plaatsen zowel split-systemen als multisplit-systemen. Wil je meer informatie over de technieken waarin we gespecialiseerd zijn of wil je een analyse van de situatie, zodat wij samen met jou kunnen bepalen wat de meest duurzame klimaatoplossing is?

Contact
Airco
Airconditioning in gebouwen
Chiller

Erkend frigorist en koeltechnieker

EnergieQ is een erkend koeltechnisch bedrijf. Dat betekent dat wij de meest courante koelinstallaties plaatsen en onderhouden volgens de strengste regels.

Contact

Offerte aanvragen

Cookies.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te optimaliseren. Meer info