Spring naar de inhoud
Waterbehandeling voor particulieren

Waterbehandeling voor thuis

Waterbehandeling voor woningen en appartementen is een meerwaarde

Water wordt niet het nieuwe goud, het is het al langer. Het klimaat wordt droger en we zullen tijdens toekomstige zomers vaker te maken krijgen met droogtemaatregelen. Het wordt met andere woorden steeds belangrijker om zorgzaam en spaarzaam met water om te springen. EnergieQ heeft een hart voor water en doet er alles aan om waterverspilling tegen te gaan. Wij bedenken, maken en installeren systemen die je toelaten om je water meerdere keren te hergebruiken. Je bespaart zo niet enkel op je waterfactuur, je toont ook je hart voor de natuur. Verder kan je EnergieQ ook inschakelen voor andere soorten waterbehandeling.

"Met ons regenwaterrecuperatiesysteem maken wij optimaal gebruik van elke regendruppel"

Francis Defauw

Soorten waterbehandeling voor particulieren

Wil je een waterverzachter of -ontharder in huis of liever toch een eigen waterzuiverings- of regenwaterrecuperatiesysteem? EnergieQ tovert regenwater en afvalwater om in (zacht) water dat je kan gebruiken om je mee te douchen, de was mee te doen, een bad mee te vullen, je toilet mee door te spoelen, je tuin water te geven of voor het wassen van je wagen. Minder waterverbruik, optimaal gebruik van je regen- en afvalwater.
Wil je ook inzetten op circulair watergebruik?

Vraag advies
Waterfiltratie

Professioneel plaatser van waterbehandelingssystemen

Als installateur van waterbehandelingssystemen staan wij in voor elke vorm van waterbeheer. Doe een beroep op een ervaren installateur voor de installatie van een waterontharder, waterzuiverings- of regenwaterrecuperatiesysteem.

Contact

Offerte aanvragen

Cookies.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te optimaliseren. Meer info