Spring naar de inhoud
Thermische zonnepanelen

Zonne-energie voor industrie

Laat je grote dakoppervlakken en beschikbare vierkante meters niet onbenut

Er is geen enkele reden om niet te kiezen voor zonnepanelen. Zonne-energie levert niet enkel gratis stroom op, je kan met zonnethermische systemen ook gewoon warm water aanmaken. Zonnepanelen zijn met andere woorden een must voor elk industrieel bedrijf dat een grote stroombehoefte heeft. Door voor zonne-energie te kiezen, profileer je je zichtbaar als duurzame onderneming. Je profiteert daarenboven van de gratis energie die wordt gecapteerd door pv-panelen of zonnecollectoren met als belangrijkste gevolg: een lagere energiefactuur. Hoe groot ook je dak van je fabrieksgebouw of je bedrijventerrein, EnergieQ bedenkt, ontwerpt en plaatst zonne-energiesystemen en koppelt die, indien gewenst, met een passend batterijsysteem of met laadpalen.

Soorten industriƫle zonnepanelen

EnergieQ is een gecertificeerd installateur en werkt uitsluitend met kwalitatieve merken en betrouwbare producten. Met meer dan 13 jaar ervaring in het plaatsen van zowel thermische zonnepanelen als pv-panelen is EnergieQ een pionier en de perfecte partner voor jouw industrieel zonne-energiesysteem. Om zicht te krijgen op de behoeftes van het bedrijf, bekijken we samen met jou de energiefactuur, we schatten het toekomstig verbruik in, meten nauwkeurig het dakoppervlak op en bekijken de oriƫntatie. Wat ook je voorkeur is, wij maken een offerte op met een gedetailleerde rendementsberekening. Meer weten over de mogelijkheden? Of wil je een analyse van jouw situatie gevolgd door een voorstel op maat?

Contact
Pv-panelen
Zonnepanelen industrie
EnergieQ is gespecialiseerd in het plaatsen van pv-panelen

Erkend plaatser van zonnepanelen

EnergieQ is een gecertificeerd installateur van zonnepanelen. Met het RESCert-certificaat
ben je zeker dat jouw installatie geplaatst wordt volgens de regels. Kies voor een betrouwbare partner voor een bedrijfszekere installatie, kies voor EnergieQ.

Contact

Offerte aanvragen

Cookies.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te optimaliseren. Meer info