Spring naar de inhoud
Zekeringskast

Elektrische installatietechnieken particulier

Elektrische installaties van alle aard

Een goed werkende en veilige elektrische installatie is cruciaal voor een goeddraaiend huishouden. Denk maar aan alle toepassingen die elektriciteit vereisen: verlichting, radio en televisie, alarmsystemen, parlofonie, huishoudtoestellen, internetinstallatie, laadpalen, … Alles begint bij de berekening en dimensionering van de installatie. Wat op plan wordt uitgetekend, wordt vervolgens omgezet in de praktijk. EnergieQ voorziet voldoende stopcontacten, besteedt veel aandacht aan het samenstellen van een overzichtelijke zekeringkast en zorgt voor een netjes geordende bekabeling. Wij treden op als advies- en studiebureau en installeren volgens de wettelijk bepaalde regels.

"Onze elektrische installatie werd onlangs afgekeurd. We schakelden EnergieQ in om deze te herzien. Een aangename ervaring: van het eerste contact tot de laatste aansluiting"

Valerie Vandeweghe

Soorten elektrische installaties

Als allround elektricien is EnergieQ de meest geschikte professional voor alle elektrische installaties. Wij zijn van alle markten thuis en kiezen samen met jou voor de meest duurzame oplossing. Of het nu gaat om het vervangen van je oude verlichting door nieuwe en energievriendelijke ledverlichting, het installeren van een datanetwerk, toegangscontrole, laadpalen, camerabewaking, een volledig nieuw elektrisch circuit of je wil een domoticasysteem in huis die verschillende installaties verbindt? EnergieQ werkt met betrouwbare en ervaren elektriciens die op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen in hun vakdomein. Weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Vraag advies
Zekeringskast
Ledverlichting
Domotica en beveiliging

Ervaren elektricien

Als elektriciens/technici zijn de medewerkers van EnergieQ van alle markten thuis. Wij zijn gespecialiseerd in algemene elektriciteitswerken en bouwden onze expertises verder uit in industriële elektriciteitstechnieken.

Contact

Offerte aanvragen

Cookies.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te optimaliseren. Meer info