Spring naar de inhoud
Pv-panelen op een agrarisch gebouw

Zonne-energie voor projecten

Zonnepanelen maken jouw project een pak duurzamer

Een nieuwbouwwoning, appartement of ander project zonder zonnepanelen, dat krijg je in deze tijden niet meer aan je klanten uitgelegd, laat staan verkocht. Meerwaarde creëren doe je door voor hernieuwbare energietechnieken te kiezen. Een van de meest rendabele en volwassen technologieën is die van de zonnepanelen. Wij maken een uitgebreide analyse van het project, berekenen het exacte aantal zonnepanelen dat nodig is om aan de verwachte energievraag te voldoen en plaatsen alles volgens de strengste vereisten.

"Het dak van onze horecazaak ligt vol zonnepanelen. Door de aanpak van EnergieQ gaat er ook nauwelijks een kilowattuur verloren. Na het uitlezen van onze digitale teller, werd onze installatie precies berekend zodat de opbrengsten het energieverbruik van onze keuken kunnen dekken"

Thibault Verkain

Soorten zonnepanelen voor je project

Pv-panelen of fotovoltaïsche zonnepanelen zijn de standaard geworden. EnergieQ werkt met merken die zich bewezen hebben en zonnepanelen die rendabel zijn. Enkel zo kunnen wij de kwaliteit garanderen. Naast zonnepanelen voor de productie van elektriciteit, ontwerpt, berekent en plaatst EnergieQ ook thermische zonnepanelen voor de productie van warm water. Heb je specifieke wensen op vlak van design en het uiterlijk van de zonnepanelen voor je project, dan biedt EnergieQ ook tal van oplossingen op maat. Wij kunnen overweg met zowel monokristallijne als polykristallijne zonnepanelen en bieden ook zeer esthetische oplossingen die quasi onzichtbaar in je dak ingewerkt kunnen worden. Heb je vragen over ons aanbod of wil je meer weten over de aanpak van EnergieQ?

Contact
Elektrische aansluiting pv-panelen
Thermische zonnepanelen
Aansluiting pv-paneel

Erkend plaatser van zonnepanelen

EnergieQ is een erkend RESCert-installateur. Dat betekent dat het installatiebedrijf werkt volgens de strengste vereisten voor het plaatsen van zonnepanelen.

Contact

Offerte aanvragen

Cookies.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te optimaliseren. Meer info