Spring naar de inhoud
Omgekeerde osmose

Waterbehandeling projecten

Waterbehandeling als sluitstuk van je duurzaam project

Scholen, appartementen, openbare gebouwen, horecazaken, warenhuizen, een b&b, …: elk project haalt voordeel uit een waterbehandelingssysteem op maat. Aangezien de waterschaarste op sommige momenten echt een nijpend probleem is, is het optimaal gebruik van hemel- en regenwater echt een must geworden. Met regenwater- en afvalwaterrecuperatiesystemen van EnergieQ profileer je je als duurzame bouwpartner en zorg je sowieso voor een lagere waterfactuur voor je (toekomstige) klanten.

Soorten waterbehandeling voor jouw project

EnergieQ heeft een passie voor water. Het Lichterveldse installatiebedrijf heeft heel wat ervaring met waterfiltering en het omzetten van regenwater in bruikbaar water voor allerlei toepassingen. De oplossingen van EnergieQ zorgen niet enkel voor een niet te onderschatten besparing op drinkwater, je duurzaam project is pas compleet als je ook aandacht hebt voor waterverspilling. Bedrijven, de utiliteitsbouw en andere projecten kunnen bij ons terecht voor een waterzuiveringsstation, regenwaterrecuperatie, een waterverzachter of een ander waterbehandelingssysteem op maat. Wij staan in voor de engineering, installatie en het onderhoud van duurzame watersystemen.

Contact
Waterbehandeling van EnergieQ

Professioneel plaatser van waterbehandelingssystemen

EnergieQ is een ervaren installateur van waterbehandelingssystemen. Dat betekent dat het Lichterveldse installatiebedrijf alle kennis en expertise in huis heeft om de waterbehandelingssystemen in jouw project tot een goed einde te brengen.

Contact

Offerte aanvragen

Cookies.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te optimaliseren. Meer info