Spring naar de inhoud
Industriële koeling

Industriële ventilatie en luchtbehandeling

Gezond binnenklimaat cruciaal voor welzijn en gezondheid

Vervuilde lucht kan kwalijke gevolgen hebben voor de arbeidsomstandigheden en werkt ook ziekteverzuim in de hand. Zeker in stofrijke omgevingen of waar (gevaarlijke) dampen van bedrijfsprocessen vrijkomen, is een constante aanvoer van verse lucht en afvoer van vervuilde lucht een absolute vereiste. Door hun ervaring in o.a. de agrosector weten de installateurs van EnergieQ dat elke situatie anders is. Daarom wordt eerst een uitgebreide analyse gemaakt van de bestaande situatie om vervolgens een oplossing te bedenken die perfect aansluit bij de wensen en vereisten van de klant. EnergieQ berekent, ontwerpt en plaatst een uitgebreid aanbod luchtverversingsinstallaties.

Soorten industriële ventilatie en luchtbehandeling

Om een goed binnenklimaat te verzekeren en om je fabriek of de productie continu van verse lucht te voorzien, opteren we voor mechanische ventilatie. EnergieQ kan ingeschakeld worden voor de optimalisering van de natuurlijke ventilatie, maar specialiseert zich vooral in duurzame mechanische oplossingen zoals energievriendelijke luchtbehandelingskasten, performante ventilatoren en andere industriële ventilatiesystemen. Belangrijk om weten is dat EnergieQ ook optreedt als advies- en studiebureau. Dat betekent dat alles nauwkeurig wordt onderzocht, dat er vervolgens werk gemaakt wordt van een luchtverdelingsplan en dat alle nodige factoren in acht worden genomen alvorens wordt overgegaan tot de installatie van het luchtbehandelings- of ventilatiesysteem. Interesse in een voorstel op maat?

Contact
Kanalen
Luchtkanalen
Ventilatie en airco

Plaatser van industriële ventilatie- en luchtbehandelingssystemen

EnergieQ is een professionele installateur van industriële ventilatie- en luchtbehandelingssystemen. Met ervaring in o.a. de agrosector en in diverse industrieën zorgt EnergieQ voor een gezonde binnenlucht in elke ruimte en op de werkvloer.

Contact

Offerte aanvragen

Cookies.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te optimaliseren. Meer info