Spring naar de inhoud
Zonnepanelen voor projecten

Project

EnergieQ voor elk project

EnergieQ is een one stop shop voor alle installatiewerken in elke projectomgeving. Als bouwpromotor, projectverantwoordelijke of als technische dienst moet je kunnen rekenen op expertise. In het best mogelijke scenario heb je van doen met één aanspreekpunt, zodat alle communicatie rechtstreeks kan verlopen. EnergieQ is jouw full service partner voor zowel alle HVAC-gerelateerde opdrachten als voor alles wat elektriciteitswerken en andere energietechnieken betreft. Quality Energy Solutions voor elke uitdaging!

Verwarming

Van warmtepompen tot hoogrendementsketels gas

EnergieQ is als ervaren HVAC-installateur perfect geplaatst om jouw project te voorzien van elk type verwarming. Het maakt niet uit of het nu gaat om duurzame verwarming in de vorm van een warmtepomp, het aansluiten van een verwarmingsinstallatie op een warmtenet of de installatie van gasketels: EnergieQ neemt elke uitdaging voor zijn rekening. Ontdek hier onze totaaloplossingen voor verwarming.

Duurzame verwarming
Vloerverwarming voor toepassingen in de projectmarkt
Warmtepomp
Plaatsen van gascondensatieketel

Zonne-energie

Zonnepanelen voor elektriciteit of warmwaterproductie

Een van de meest rendabele vormen van hernieuwbare energie zijn zonnepanelen. Investeren in pv-panelen voor de productie van elektriciteit en/of thermische zonnepanelen voor warmwaterproductie is een goede zet, zeker ook voor de grotere projecten. Als specialist in zonne-energie werkt EnergieQ enkel met A-merken en voorziet in een correct gedimensioneerde installatie, zodat de rendementen optimaal zijn. Op zoek naar een betrouwbare en gevestigde installateur van zonnepanelen? Ontdek hier wat we voor jou als projectontwikkelaar, architect of bouwbedrijf kunnen betekenen.

Zonne-energie

Ventilatie

Totaaloplossingen voor een gezond binnenklimaat

Ventilatie is een must bij nieuwbouw en ingrijpende energetische renovaties. Dat geldt ook voor projecten zoals scholen, ziekenhuizen, kinderopvang en nieuwbouwappartementen. De verplichting kadert in het EPB-verhaal, waar eisen worden gesteld aan gebouwen met verschillende bestemmingen. EnergieQ installeert zowel C- als D-systemen. Wil je kunnen rekenen op een ventilatiespecialist met ervaring? Leer meer over onze oplossingen.

Ventilatie
Projectventilatie

Energie opslaan in batterijen

Energieopslag als volgende stap in de energietransitie

De energie die je opwekt met zonnepanelen meteen opslaan in een of meerdere batterijen is een van dé oplossingen om jouw project te onderscheiden van dat van je concurrent of concullega. Het is de toekomst! EnergieQ installeert zowel thuisbatterijen als grotere batterij-installaties op maat van jouw project. Als klant kan je rekenen op een correcte dimensionering, professionele plaatsing en onderhoud. Meer weten over de mogelijkheden of de soorten batterijen voor jouw project?

Energieopslag

Laadpaleninfrastructuur voor jouw project

Een extra service naar je klanten toe

Als horecazaak, retailer of bouwpromotor is het belangrijk dat je jouw project of zaak future proof maakt. De verkoop van elektrische wagens stijgt jaar na jaar, maar het aantal beschikbare laadpalen kan voorlopig de energievraag niet dekken. Wil je je klant, bezoeker of bewoner een extra service aanbieden, dan is het voorzien van laadpalen geen overbodige luxe. Als ervaren elektricien en allround installatiebedrijf installeert EnergieQ elk type laadpaal: van snelladers tot slimme laadpalen.

Laadpaalinfrastructuur

Waterbehandeling voor een gezond en duurzaam waterbeheer

Watermanagement op maat

Waterbehandeling is in menig project een meerwaarde en zelfs een must. In de horeca, ziekenhuizen, appartementen en andere projecten kan een waterverzachter of waterontharder, waterzuivering en regenwaterrecuperatie bijdragen tot een gezond en duurzaam waterbeheer. EnergieQ plaatst waterontharders, drinkwatersystemen en toestellen die grijs water verwerken. Meer weten over een oplossing voor de waterbehandeling in jouw project?

Waterbehandeling

Alle elektriciteitswerken

Van IT tot veiligheidsoplossingen en verlichting

EnergieQ is een ervaren elektricien die jouw volledige project van A tot Z kan voorzien van alles wat te maken heeft met elektriciteit en elektrotechniek. Of het nu een IT-infrastructuur betreft, de overschakeling naar ledverlichting of je wil je project uitrusten met camerabewaking: EnergieQ heeft alle expertise in huis om jouw algemene elektriciteitswerken tot een goed einde te brengen.

Elektriciteitswerken
Strak kabelmanagement

Airconditioning en luchtgordijnen

Koeltechnische installaties voor projecten

Een goede koeling is, zeker tijdens de warmste dagen van het jaar, minstens even belangrijk als een performante verwarming. Wil je een aangename winkelervaring, een comfortabel verblijf in je hotel of een aangename werkplek kunnen garanderen, dan is het zelfs essentieel. EnergieQ heeft jaren ervaring in klimaatbeheersing en voorziet in een aangenaam binnenklimaat voor elke ruimte.

Aircosystemen en luchtgordijnen
Luchtgordijnen voor toepassingen in o.a. de retailsector

Ben je voor jouw project, onderneming of zaak op zoek naar een betrouwbare installateur met kennis van zaken? Wil je uitblinken op vlak van duurzame energie en je gebouw voorzien van de laatste nieuwe ecologische installaties? Reken op EnergieQ: Quality Energy Solutions.

Contact

Contact

Tweelindenstraat 9
8810 Lichtervelde
0474 05 75 11
info@energieq.be

Offerte aanvragen

Cookies.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te optimaliseren. Meer info